Prentenboeken

Fien gaat met haar mama en papa naar het park. Ze begint vragen te stellen omdat haar ouders er vaak niet zijn. Gekke vragen waarop de antwoorden nog gekker zijn.

‘Als alles op zijn kop staat’ is een prentenboek voor kinderen van ouders die aan drugs verslaafd zijn, of voor kinderen van wie de ouders niet (altijd) beschikbaar zijn. Daarnaast is het een verhaal over een meisje en haar ouders in het park, drie mensen die elkaar graag zien.

Als alles op zijn kop staat (illustraties: Jene Bons), Lannoo (2010)

—————————————————————

De zevenjarige Rein vindt een tand in het bos. Van wie is de tand? Hij gaat op zoek in het bos en ontdekt dat dieren veel meer kunnen dan zich verstoppen.

Rein en Ever, en het bos, dat spreekt voor zich (illustraties: Marijke Ten Cate), Clavis (2003)

{Niet meer verkrijgbaar}

—————————————————————

Geppie Rat woont bij dokter Uitvlucht in de kelder. Geppie is een vriendelijke rat. Maar niemand is vriendelijk voor hem. Geppie wil de patiënten van dokter Uitvlucht graag verrassen. Met een cadeautje. Of zelfs met een kusje. Maar het lukt niet. Iedereen is bang van Geppie. Ze willen Geppie weg…

Geppie de vriendelijke rat (illustraties: Iris Beeckman), Clavis (2001) – genomineerd voor de KJV 2002-2003

{Niet meer verkrijgbaar}

—————————————————————

Reuzeneuz is een heks met een veel te lange neus. Die neus zit haar in de weg, op veel manieren. Ze gaat op zoek naar een nieuwe neus, maar verliest daarbij haar poes Zobie uit het oog.

Reuzeneuz en Zobie (illustraties: Iris Beeckman), Clavis (1999)

 {Niet meer verkrijgbaar}

—————————————————–